У Києві врятували чоловіка, який впав з Північного мосту в Дніпро

Читать на русском

У Києві врятували чоловіка, який впав з Північного мосту в Дніпро
У Києві врятували чоловіка, який впав з Північного мосту в Дніпро

У Києві працівники "Муніципальної охорони" врятували чоловіка, який упав із Північного мосту у Дніпро. Вони зуміли швидко дістатися до постраждалого, який перебував у річці та почав тонути, та доставили його на берег.

Об этом сообщает Русский репортер

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації. Поки що громадянинові нічого не загрожує.

"Під час здійснення добового чергування Труханового острова до вечора 9 березня охоронці КПП отримали повідомлення від небайдужого громадянина. Він розповів, що він став свідком, як із Північного мосту у річку Дніпро впала людина", – розповіли у прес-службі.

На місце події викликали рятувальників і групу швидкого реагування "Муніципальної охорони", яка працювала неподалік. Останні швидко прибули на місце події і виявили людину, яка потребувала допомоги. За допомогою човна, який був поруч, вони дісталися потерпілого.

"На той час потерпілий майже знепритомнів і почав тонути, тому один із "муніципалів" негайно відреагував і пірнув у воду, щоб надати допомогу. Завдяки цьому вдалося уникнути трагічного слідства та зберегти життя людини. Незабаром на місце події прибули патруль водної поліції та рятувальники , які доправили потерпілого медикам", – резюмували у прес-службі.

Источник: Устав ГРУПП