Фото автопарку ексклюзивних суперкарів депутата-кондитера Вацака

Читать на русском

Фото автопарку ексклюзивних суперкарів депутата-кондитера Вацака
Фото автопарку ексклюзивних суперкарів депутата-кондитера Вацака

І це не той кондитер, про якого подумали більшість. У даному випадку мова йде про Геннадія Вацака, який є власником кондитерського дому «Вацак». 50-річний нардеп полюбляє не просто розкішні автомобілі, а ще й ексклюзивні і, з великою вірогідністю, зроблені за спецзамовленням.

Об этом сообщает Репортер РУ

А все тому, що Геннадій Вацак віддає перевагу мажИрним тачкам кольору карамелі. Про це свідчать два автомобілі незвичного кольору — Aston Martin DBS Superleggera (вперше засвітився у 2019-му році) і Rolls-Royce Ghost. І хоча жодна з цих машин не фігурує у декларації депутата-кондитера, за інформацією ТопЖир від надійних джерел, принаймні Астон Мартін на 100% належить Вацаку.

Та й довести це вельми нескладно – заряджене британське купе вартістю 300 тисяч євро (даний екземпляр, може, й дорожче) зареєстроване у Могилів-Подільському вінницької області. Саме тут народився Геннадій Анатолійович і саме тут знаходиться його кондитерський дім. Тож сумніваюсь, що хтось інший, крім Вацака, може дозволити собі такий суперкар у місті з 30-тисячним населенням…

Зазначимо, що це найпотужніший і найшвидший Aston Martin! Автомобіль оснащений 5,2-літровим V12 твін-турбо, що розвиває 725 л. с. і 900 Н∙м крутного моменту. З 8-ступінчастою АКПП розгін до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість становить 340 км/год. Поліпшеній динаміці сприяє і зменшена на 70 кг вага (порівняно зі стандартним Aston Martin DB11). У перекладі з італійської Superleggera – «надлегкий».

Що до Rolls-Royce Ghost, це зовсім свіженька модель. Всього кілька тижнів тому люксовий седан Роллс-Ройс помітили у Хмельницькому, але згодом бачили його у інших містах та у Києві. По базі номер КВ0001ОІ поки що «не б’ється» — можливо, ще оновилися дані. Але з огляду на номерні знаки (як і на Астоні – 0001, теж вінницька область) і кольорову гаму кузова, можна припустити, що це також автомобіль народного депутата, який полюбляє карамельне забарвлення.

Зазначимо, як вже писав ТопЖир, вартість англійського люкс-кару Ghost сягає півмільйона доларів. Rolls-Royce Ghost останнього покоління оснащено 12-циліндровим бензиновим мотором потужністю 570 кінських сил. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год, а розгін від 0 до 100 км на годину становить 4,8 секунди. Витрати пального? Ну так, щоб чисто поржати (навряд чи власників Роллсів це справді бентежить) – близько 30 літрів на 100 км шляху.

Але це далеко не всі мажИрні тачки з автопарка депутата-кондитера. Крім цього, у нього є/були такі автомобілі…

topgir

Источник: Русский репортер